CLIMATITZACIÓ

Màxim benestar amb la temperatura ideal a l'estiu i també a l'hivern.

Disposem  des de  sistemes de climatització domèstica fins a equips industrials, passant per refredadores i recuperadors de calor

El nostre compromís amb el medi ambient ens obliga a oferir productes amb la millor eficiència energètica.

Primeres marques amb tecnologia Inverter i Super Inverter d'última generació  amb classificació energètica A+ , màxim rendiment amb mínim consum.

Tots els productes necessaris  + un  departament d'enyingeria propi = INSTAL.LACIONS EFICIENTS

El millor rendiment i eficiència energètica

Fes nos arribar la teva consulta, nosaltres tenim tot el necessari per una instal.lacióde climatització.

Tenim sistemes de climatització domèstica, comercial i industrial,  recuperadores de calor , refredadores, unitats de tractament de l'aire...una sol.lució per cada necessitat.

TOT EN CLIMATITZACIÓ   amb la nostra experiència i el grup de compra

TOT A PREUS COMPETITIUS

Evitem problemes als nostres clients, només treballem amb les millors marques

DAIKIN

RXG

RXG

RXR

RXR

FTXR50

FTXR50

ALTHERMA

ALTHERMA

VRV20IV

VRV20IV

MITSUBISHI ELECTRIC

Domèstic

Domèstic

Industrial

Industrial

Ecodan

Ecodan

Zubadan

Zubadan

VFR City Multi

VFR City Multi

Hybrid City Multi

Hybrid City Multi

HIYASU-DAITSU

Inverter

Inverter

Deshumidificador

Deshumidificador

Purificador

Purificador

Cortinas d'aire

Cortinas d'aire

HIYASU-FUJITSU

Split ASY 25

Split ASY 25

Split AGY Terra

Split AGY Terra

AUY Cassette

AUY Cassette

ACY Split Conductes

ACY Split Conductes

Split Cond. Pressió

Split Cond. Pressió

Multisplit Inverter

Multisplit Inverter

TurbolineRefredadora

TurbolineRefredadora

VRF

VRF

VRII

VRII

AJYA

AJYA

Aerotermia

Aerotermia

Bomba de Calor

Bomba de Calor

HAIER

Política de cookies

Accedeix a les tarifes

Vol tenir accés a les tarifes, catàlegs i documentació tècnica?

Ompli les següents dades i rebrà un correu amb la seva contrasenya.


Ja està registrat i vol accedir a les tarifes?

Introdueixi la seva contrasenya a continuació:

¿Ha oblidat la seva contrasenya?
Introdueixi el seu email a continuació i li enviarem un email amb la contrasenya:
Enviar
Informació legal
x

Empresa: Comercial Jocor Baix Empordà S.L.

NIF: B55178297

Adreça: C/ Joan Rovira i Bastons nº10-11 17230 Palamós -Girona-

Telèfon: 972 316762

E-mail: info@comercialjocor.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacitat

Àmbit d'aplicació: La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris" ) que visitin la pàgina web http://www.comercialjocor.com ( en endavant, "la Pàgina Web" ) , i omplin els formularis de sol·licitud de reserva disponibles a la mateixa . Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pàgina Web d'acord amb la seva pròpia política de seguretat. La Pàgina Web és gestionada per Comercial Jocor Baix Empordà S.L. amb CIF B55178297 i domicili social a C/. Rovira i Bastons nº10-11 17230 Palamós, Girona. (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informació als usuaris de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, " LOPD ") i la resta de legislació que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la Pàgina Web amb la finalitat de gestionar la seva petició , quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d' accés, rectificació, cancel•lació i oposició, en qualsevol moment , sol·licitant per correu postal als anunciants de la pàgina web i, amb caràcter subsidiari, davant Comercial Jocor Baix Empordà S.L. con CIF B55178297 i domicili social al C/. Rovira i Bastons nº10-11 17230 Palamós, Girona, incloent, còpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitarà a tramitar la seva sol·licitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat. El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures tècniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre , de protecció de dades de caràcter personal. El Prestador del Servei no serà responsable, en cap cas, de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència dels Usuaris pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

Veracitat de les dades: Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses ia procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.